De keuze tussen lange en korte termijn is steeds aan mij

Wat ik sterk vind aan de training Liefdevol | Individueel is het bewuster worden van gedrag en patronen. Ik vind de archetypes zeer duidelijk en handige tools om aan zelfreflectie te doen.

Ik dook nog dieper in het waar komen bepaalde archetype keuzes/ overtuigingen in mijn gedrag vandaan?

Ik heb zo ook in mijn thema-alleen geboren tweeling verder uitgediept en vond daar nog verschillende inzichten waardoor ik mezelf weer beter begrijp, accepteer wat is en weer een stapje verder kon nemen in het laten zijn van het onbekende.

Ik herlees de online lessen regelmatig, zeker nadat bepaalde situaties zich voordoen waar ik onrustig van word. Het is heel fijn dat je het online gedeelte in je eigen tempo kan doorlopen en toegang blijft houden tot de lessen met de theorie, de visualisatie en de oefeningen voor in de praktijk.

Het is een breed platform waar veel energie van jou inzit. Knap werk. Soms leek het me iets te veel, maar voor elk wat wils… ik hoef niet alles te doen of te kennen! (dit is mijn acceptatie/imperfectie) 🙃

In de live gesprekken werd ik door Fiona op een aangename manier een spiegel voorgehouden. Ik kreeg fijne tips, counters, handvaten om weer een stap verder te geraken in mijn groeiproces.

“In elk moment heb ik de keuze voor een korte termijn beslissing of lange termijn beslissing voorop te stellen en die hoeven niet congruent aan elkaar te zijn.”

Dankjewel voor de fijne coaching. Ik blijf er mee aan de slag.

Dat heb ik al geaccepteerd: “It never stops, keep learning and let it flow.”

Liefs, Diny