Dit was één grote voelervaring

Vandaag was een extreem drukke dag voor mij met heel veel afspraken en deze sound healing sessie was een heel fijn rustpunt. Eerst lag ik nog best wel verkrampt en zat ik ook nog erg in mijn hoofd, maar dat kon ik allemaal snel loslaten.

Ik vond de opbouw van de sessie heel fijn en als ik met mijn gedachten wegvloog naar de dagelijkse dingen, dan werd dat met elke aanslag weer weggetrild. Ik kwam er gewoon niet aan toe om te piekeren, de klanken hielden me echt hier.

De trillingen resoneerden door mijn hele lichaam en ik zag hierdoor op een gegeven moment ook heel duidelijk dat alles trilling is, dat alles een frequentie heeft. Dit bracht me dieper in een meditatieve staat, zoals me ook gebeurt tijdens mijn ceremoniële werk, als ik yoga doe, of wanneer ik in de natuur wandel. Dan ben ik echt aan het voelen en dit was ook één grote voelervaring.

Ik vind het supermooi dat je iemand zo tot rust kan brengen. Ik was even echt weg, ik ging bijna in die droomstaat en ik voel me nu heel erg ontspannen.

Farah, 39 jaar