Ik sta weer in mijn kracht en geef mijn grenzen beter aan

Ik zocht contact met Fiona omdat ik de verbinding met mezelf kwijt was en daardoor niet goed mijn grenzen aan kon geven. Voelen deed ik al helemaal niet. Ik wilde weer heelheid en een liefdevolle verbinding met mezelf zodat ik beter in mijn kracht zou staan en daardoor ook de liefdevolle verbinding met anderen aan zou gaan.

Voordat ik aan het traject begon, was ik me niet bewust van mijn binnenwereld. Waarom ik voelde wat ik voelde, waarom ik de dingen deed die ik deed. Ik kon er geen contact mee maken, het was een soort blinde vlek. Ik had er anderen voor nodig om mij te wijzen op wat er gaande was in mij.

De eerste sessie gingen we hier mee aan de slag, onder andere via een geleide visualisatie. Ik reageerde meteen met: ‘ik weet niet of dit voor mij gaat werken hoor!’ Liever praatte ik over mijn probleem, want dat is wat ik gewend ben en wat ik ook verwachtte. Voelen daar deed ik niet aan!

Maar juist door de visualisaties moest ik wel voelen en contact maken met mezelf. Het werkte enorm goed voor mij. Fiona heeft de gave om met weinig woorden heel veel bewustwording bij mij te brengen. Ze stelt de vragen zo dat ik wel naar binnen moet keren om te voelen wat daar gaande is en daar ook naar te handelen.

Het traject heeft mij veel bewustwording en heelheid gebracht. Ik sta weer in mijn kracht en geef mijn grenzen beter aan. Het is een waardevolle verrijking geweest!

Lynn, 50 jaar