Citaten relatie relatieverslaving codependency

Wat is jouw waarheid? Luister je ernaar? Handel je ernaar? Je gedachten, je hartsverlangens en je emoties vormen allemaal belangrijke boodschappers van deze waarheid. Het kan lastig zijn om echt te horen wat ze te vertellen hebben. Want soms kan je waarheid ook een ongemakkelijke zijn…

Het volgen van je waarheid kan betekenen dat je knopen moet doorhakken, dingen moet doen die je eng vindt, of mensen teleur moet stellen. En dat kan ervoor zorgen dat je toch maar kiest voor de gemakkelijke weg. Jouw waarheid schuif je opzij en je leeft de waarheid van iemand anders. Misschien die van je ouders, misschien die van je partner, misschien wel die van de maatschappij waarin je leeft.

De pijn van het niet geliefd zijn, ga je hiermee uit de weg: door te doen wat anderen willen hoop je op hun goedkeuring.  Zo leef je je leven als de flauwe afspiegeling van wie je zou kunnen zijn. Het is nu tijd om op te staan voor je verlangen en te doen wat echt bij jou past. Weet jij wat je wil in dit leven?

Meer lezen over gezonde relaties met jezelf en anderen?

Geef je op voor mijn Soul Letters

Je krijgt ook mijn e-book toegestuurd over de drie patronen die je relaties beïnvloeden en hoe je ze liefdevol ombuigt. Plus tips om te experimenteren met nieuw gedrag.

Geef je op voor mijn Soul Letters