Betrokken, nuchter, liefdevol en kundig

Cliënten over Liefdevol | Groep

Ik voel me weer zoveel sterker dan hiervoor. Ook fijn om te weten dat ik niet de enige ben. En ik kan nu weer even verder. Dat je voor elke vraag uitgebreid de tijd neemt en dat ik er altijd iets aan heb gehad voor mijn persoonlijke ontwikkeling.  Ik heb meer vertrouwen gekregen door de inzichten in codependency en hoe ik daarin zit.
– Petra

Ik vind dat Fiona heel liefdevol en uitgebreid antwoord geeft op onze vragen. Ik ontving mooie inzichten en voelde me gesteund in het aangeven van mijn grenzen.

– David

“Mijn leven is nooit meer hetzelfde geworden na het traject met Fiona. Ik heb veel meer en echter plezier en ben fitter, gelukkiger, sterker en scherper dan ooit. Ik verdoof mijzelf niet meer. Ik durf op mijzelf te bouwen. Inmiddels heb ik mijn eigen huis, geef ik mijn grenzen aan zonder schuldgevoel en met respect voor de ander. Ik voel als ik ga daten of een nieuwe relatie aanga of het mij biedt wat ik nodig heb, als dit niet het geval is, kan ik ook tijdig afscheid nemen.”

– Monique

“Een traject volgen is een cadeau aan uzelf om in tijden waarin er meer en meer van u wordt verwacht echt te gaan voelen bij uzelf. Fiona is een warme vrouw met veel expertise rond deze thematiek. Ze luistert aandachtig en stelt de juiste vragen. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit traject heb leren kennen!”

– Dorien

“Het Soul Traject geeft je inzicht in je situatie en je gevoel en daarnaast krijg je praktische tips waar je echt verder mee kunt. Ik voel me stukken beter! Ook voel ik meteen wanneer iets niet goed is voor mij en kan ik daarmee omgaan, ook al wil mijn Innerlijke Kind misschien iets anders. Ik denk dat velen van ons een Fiona nodig hebben. Zij gaat zeer respectvol met je om, luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen.”

– Iris

“Ik heb lang getwijfeld of ik deel zou nemen aan een van de trainingen. Deels uitstelgedrag, deels vermijding, deels smoesjes, deels noem maar op. Ik ben nu blij dat ik toch heb deelgenomen, het bleek een cadeautje aan mezelf. Er gebeurde op mijn werk van alles en ik kon meteen de handvatten inzetten. Ik ben al een poosje bezig met het herkennen van de kenmerken van codependency maar had nog geen manier gevonden om deze om te buigen of anders te bekijken.

Door de Soul Training heb ik nu handvatten om de codependency-kenmerken niet alleen te herkennen, maar ook om er concreet iets aan te veranderen. Ook zijn er een aantal kenmerken genoemd die ik eerder niet als codependent gedrag had gezien. Ik vind dat je op een hele fijne rustige manier dingen uitlegt en je persoonlijke inbreng geeft vertrouwen. Complimenten zijn op zijn plaats.”

– Liesbeth

“De Soul Training heeft me geholpen om mijn verbeterpunten te zien en aan te pakken. Ik merk dat ik het vooral patroon van de Perfectionist en de Criticus verder mag loslaten. Ik ben blij dat ik aan de training hebt meegedaan, vooral omdat ik moeite heb met beslissingen nemen… ja, maar ook nee kunnen zeggen. De Soul Training heeft me een stuk rust gebracht vooral in mijn hoofd. Ik blijf bezig met mezelf te verbeteren, stap voor stap, en ik ga daarbij nog eens door mijn lessen als ik het nodig heb.”

– Astrid

“Een sterke punt van de training is het geduld en de kundigheid waarmee Fiona keer op keer de vragen beantwoord via de Facebook Lives. Ze is hierin heel consequent en laat duidelijk zien dat ze ook een ervaringsdeskundige is en niet bang is om haar ervaringen te delen en zich kwetsbaar op te stellen. Ze plaatst zich niet boven maar gelijk aan ons. Dat voelt veilig en nodigt uit tot openhartig delen met elkaar.”

– Jeannine

“De training is een eyeopener. Fiona heeft en heel groot invoel- en inlevingsvermogen en kan haar boodschap heel begrijpelijk overbrengen. Ze geeft uitgebreid antwoord op elke vraag. Zelf was ik stomverbaasd te merken hoeveel oude patronen ik nog heb, hoeveel kindpijn nog in me leeft, en wat voor een disfunctioneel grenzensysteem ik eigenlijk heb. Ik ben heel blij dat ik dat nu weet. Ik kan iedereen aanraden om mee te doen en ben er ook een volgende keer graag weer bij!”

– Fleur

“Ik voelde mij zeer welkom. Fiona is een zeer warm persoon, die je toch op een hele heldere manier in de spiegel laat kijken. Het zonder oordeel luisteren naar de gevoelens van de gehele groep vond ik een sterk punt. Geen ongevraagd advies te geven aan iemand die daar niet om vraagt, is een heel mooie grens. Nogmaals dank voor deze mooie ervaring, ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om mijn problemen en mijn ware gevoelens echt te onderzoeken.”

– Martijn

“Wat voor mij het leuke is van de 2e keer deze workshop volgen … ik zie dat ik stapjes voorwaarts heb gemaakt … mooie betrokken formule van werken Fiona, dank”

– Hanne

Dankzij je deels een nuchtere, luchtige houding, wordt alles ook weer te niet te zwaar gemaakt: healing with a smile! Er was een goede sfeer in de groep en bij de Facebook Lives, wat voor mij veilig voelde om persoonlijke vragen te stellen. Ik heb veel inzichten en eyeopeners gekregen in duidelijke taal, zowel in de teksten als in de Facebook Lives. De theorie is goed toepasbaar dankzij de duidelijke, herkenbare voorbeelden.

– Nicky

Jij hebt zo ongelooflijk veel kennis! Je formuleert prachtige zinnen. Jouw antwoorden resoneren steeds met mijn intuïtie. Daardoor bevestig je mij en krijg ik zelfvertrouwen in wat ik voel en wat mijn lichaam zegt. Telkens na het doen van jouw lessen of de Facebook Live voel ik meer zin in het leven. Je behandelt mijn vragen zo serieus en volledig en geeft veel erkenning. Het is alsof je me handvatten geeft voor de spelregels van het leven. Ik denk dat ik zelfs meer aan jouw training heb gehad dan de 10 sessies hypnotherapie die ik 2 jaar geleden had.

– Alexandra

“Wát een bijzonder proces is dat (weer) jouw Soul Training, deze verdieping is weer heel anders dan de vorige keer dat ik meedeed en dat is supermooi aan deze ontwikkelingen. Die wijze van in vier stappen je grenzen respectvol aangeven, is écht goud waard! Ik heb al veel gedaan, maar deze simpele en waardevolle manier, ben ik nog nooit tegen gekomen.”

– Noëlle

“Ik heb tijdens deze training weer veel nieuwe dingen over mezelf geleerd. Het is mooi dat de training in de Facebookgroep en plaatsvindt, zodat je de antwoorden op je vragen krijgt en kunt leren van elkaars ervaringen en vragen. Dat vond ik erg waardevol; het gaf mij het gevoel dat ik niet alleen sta in mijn angsten rond relaties.”

– Esther

“Fiona ervaar ik als een warme integere, rustige, open persoonlijkheid, waarbij ik me snel vertrouwd en veilig voel. Ik besef goed dat het loslaten van codependency-patronen een constant en langdurig proces is, maar ik kan nu echt al genieten van kleine succesmomenten… de eerste stappen zijn gezet en dit voelt bevrijdend!”

– Wieke

“De training bevat veel direct toepasbare informatie in duidelijke taal. Fiona heeft een diep en geïntegreerd inzicht in de relatie met jezelf en anderen. Ze is neutraal doch met liefde, zachtheid en passie.”

– Remco

“Het is een hele complete cursus, die me naast de sessies nog meer inzichten heeft gebracht. Het is fijn om die patronen en gedragingen terug te kunnen lezen.”

– Ryanne

“Je hebt duidelijk en overzichtelijk de patronen en codependency systemen neergezet zodat het begrijpelijk is en je er gelijk mee aan de slag kunt. Ook heb je een rustig en vriendelijke manier van praten tijdens de live. Je voelt je op je gemak. Je houdt rekening met gevoelens van anderen maar blijft eerlijk en ferm.”

– Jeannine

“Dank je wel voor de training, het heeft me meer (zelf)bewustzijn opgeleverd en ook geholpen meer alert te zijn op wat er gebeurt binnen mijn relatie!”

– Gertrude