Deze training neemt je mee op een reis in jezelf

Dank je wel voor deze training. Ik ben me er steeds meer van bewust hoe subtiel en destructief codependentie kan zijn. In een droom zag ik hoe ik mezelf “weggeef” aan anderen. Fijn dat je dit belangrijke werk zo goed doet.

Deze training neemt je mee op een reis in jezelf aan de hand van compacte kennisoverdracht en heldere instructies. De diepgang van de training heb je zelf in de hand door de vragen eerlijk voor jezelf te beantwoorden.

Je kunt over elke les vragen stellen en je bepaalt zelf wat je deelt met de groep. Fiona is deskundig, kalm en aanwezig. De kwaliteit van haar training is hoog. Je kunt na de training blijven meedoen in de online groep. De training kan veel in gang zetten wat je tijdens de training niet kunt verwerken. Hiervoor is dus na de training ook genoeg gelegenheid.

Mensen vragen of je ooit van codependentie af komt en ze hechten veel waarde aan jouw antwoord. Ik weet dat het heel lastig kan zijn om ervan af te komen, maar het is niet onmogelijk. Mensen doen waar ze in geloven, en wanneer ze geloven dat ze ervan af kunnen komen, zullen ze dat doen. De ziel is nu eenmaal niet beperkt. Dit kunnen we bereiken wanneer we codependentie herkennen en we ons er niet meer mee identificeren en er afstand van doen. De ziel is immers altijd al wie je bent onder je persoonlijkheid. Jouw training is een fantastische manier om dit te bereiken.

Sylvia