Ik voel meteen wanneer iets niet goed is voor mij en kan daarmee omgaan

Voordat ik begon aan het Soul Traject zat ik er helemaal doorheen. Ik was, een half jaar gescheiden van een man met persoonlijkheidsproblematiek en het lukte me niet verder te gaan met mijn leven. Ik wist wel dat hij niet goed was voor mij, maar ik miste hem zo enorm dat mijn helen leven on hold stond. Bij de reguliere hulpverlening vond ik geen aansluiting en daarnaast: er waren enorme wachtlijsten.

In de training en tijdens de 1-op-1 sessies heb ik geleerd wat voor mij belangrijk is en ik heb mijn gekwetste Innerlijke Kind leren kennen. Ik weet nu wat ik werkelijk nodig heb en kan daar ook naar handelen. Ik voel me stukken beter! Ook voel ik meteen wanneer iets niet goed is voor mij en kan ik daar mee omgaan, ook al wil mijn Innerlijke Kind misschien iets anders.

Ik denk dat velen van ons een Fiona nodig hebben. Zij gaat zeer respectvol met je om, luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen. Het Soul Traject geeft je inzicht in je situatie en je gevoel en daarnaast krijg je praktische tips waar je echt verder mee kunt.

Iris, 55 jaar