Een traject volgen is een cadeau aan uzelf om echt te gaan voelen bij uzelf.

Na een relatiebreuk herkende ik mezelf niet meer. Er waren enkele vriendschappen die ik dreigde te verliezen. Ik zat nog met enorm veel kwaadheid en verdriet om wat er was gebeurd tussen mijn ex en mij. Het gekwetste kind in mij was aan het schreeuwen om aandacht.

Eerst ben ik hier op een ongezonde manier mee omgegaan. Ik heb alle contact verbroken. Ik was op zoek antwoorden: ‘wat maakt dat ik zo over mezelf liet heen lopen en geen grenzen durfde aan te geven?’ ‘Waarom bleef ik in een relatie zitten die me eerder slecht dan goed deed?’

Ik heb een individueel traject gelopen bij Fiona plus de online Soul Training. Alle thema’s die werden belicht per hoofdstuk, de materie was zo herkenbaar alhoewel ik nog nooit had gehoord van het ‘gekwetste kind’, de verschillende relatiepatronen waar je in kan terecht komen en hoe ikzelf als ‘liefdevolle volwassene’ kan luisteren naar wat dat ‘gekwetste kind’ in mij nodig heeft/ te vertellen heeft.

Ik realiseerde mij dat ik er eerder nog niet aan toe was om dit te erkennen en dat die destructieve relatie een manier was om mijn eigen pijn niet te doorvoelen. Dit is tenslotte wat ik al vanaf mijn tienerjaren deed: ‘Zorg dragen voor mijn omgeving en voor mijn moeder die kampte met een verslaving en psychische problemen.’

Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik het plots wel zag. De oorzaken werden me duidelijk gedurende het individueel traject. Ook de online Soul Training is zeer waardevol omwille van de ervaringen van de andere deelnemers en de manier waarop Fiona dit telkens op een heldere, duidelijke en respectvolle manier belicht.

Het stelt me ook gerust dat ik mij op elk moment opnieuw kosteloos kan inschrijven voor de Soul Training voor een verdere verdiepingsslag. Een traject volgen is een cadeau aan uzelf om in tijden waarin er meer en meer van u wordt verwacht echt te gaan voelen bij uzelf.

Dat dagelijks nagaan door 5 minuten in de ochtend mijn lichaam van kop tot teen te scannen, is mijn ultieme doel. Lief zijn voor uzelf en aanwezig zijn bij uzelf. Hierdoor ontstaat er een pak meer ruimte om de liefdevolle verbinding aan te gaan met anderen.

Fiona is een warme vrouw met veel expertise rond deze thematiek. Ze luistert aandachtig en stelt de juiste vragen. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit traject heb leren kennen!

Dorien, 34 jaar