Het gaat me er niet meer om wat een date van mij vindt, maar wat ik van hem vind

Ik bleef emotioneel hangen in een relatie die allang voorbij was. In mijn hoofd was ik er steeds mee bezig en ik verlangde terug naar hem ook al wist ik dat hij niet geschikt was. En dit was niet de eerste keer: doordat ik onvoldoende inzicht had in mijn eigen verlangens, maakte ik (potentiële) partners en wat zij wilden vaak veel te belangrijk in mijn leven.

We hebben, aan de hand van wat er zich op dat moment in mijn leven afspeelde, gekeken naar wat er nou echt gebeurt in het contact met anderen en de dynamieken in beeld gekregen. Ik heb op basis daarvan de kwaliteiten van mijn Innerlijke Ouders verder kunnen ontwikkelen, zodat ik zelf zorg heb leren dragen voor mijn Innerlijk Kind.

Nu zij niet meer op de voorgrond staat, weet ik wat ik werkelijk zoek in een partner en ik neem die behoeften en verlangens ook als uitgangspunt. Ik ben daardoor veel vrijer in mijn contacten, sta lichter in het leven en heb ik veel minder last van angst. Het gaat me er niet meer om wat een date van mij vindt, maar wat ik van hem vind!

Fiona kan goed doorvragen en komt snel bij de kern van het issue, en dat is vaak iets anders is dan het lijkt! Ze heeft me inzichten gegeven die jaren van therapie mij niet gaven. Vooral als je onvoldoende zich hebt op je eigen verlangens en gevoelens, en daardoor geneigd bent te veel verwachtingen van je partner te hebben, kan ik Fiona 100% aanraden.

Suzanne, 51 jaar