Ik kom weer voor mezelf op, ik ben happy en zie de toekomst zonnig tegemoet

Op het moment dat ik contact met je opnam wist ik even niet meer hoe ik verder moest. Anderhalf jaar na het verbreken van mijn destructieve relatie had ik het idee dat ik nog geen stap verder was. Elke dag had ik pijn en verdriet wat ik nauwelijks meer liet zien aan de buitenwereld.

Deze relatie die 4 jaar heeft geduurd had me opgeslokt. Ik kon niet meer dealen met de agressie, stiltebehandeling, het nooit goed doen, de vage antwoorden en het onvoorspelbare gedrag. Het gevoel overal straf voor te krijgen. Ik voelde me niet meer veilig en had geen keuze meer.

Ik die altijd rechtdoorzee was en wist wat ik wilde, wist niet meer hoe ik op de goede weg moest komen. Ik zat op een datingsite sinds kort en sprak af en toe wat af. Telkens weer was ik teleurgesteld. En ook hier weer duurde het te lang voor ik er definitief een punt achter zette. Het was een chaos.

Wat jij gedaan hebt is orde geschept in die puinhoop. Door me te laten inzien dat ik elke dag weer het recht heb om een keuze te maken. Me te houden aan mijn normen en waarden en daarnaar te handelen. Lijnen doorknippen en niet nog 1 klein draadje vast laten zitten.

Hierdoor merkte ik dat ik niet meer over mijn grenzen ging en steeds meer rust kreeg. Langzaamaan begon ik mezelf weer terug te vinden en zat steeds minder in mijn kindpijn. Je hebt me geleerd hoe ik dat herken en daarmee moet omgaan. Steeds sneller neemt nu de volwassen ik het over.

Nu 3 maanden later zit ik weer goed in mijn vel. Ik kom weer voor mezelf op. Bewaak mijn grenzen. Ik ben happy en zie de toekomst zonnig tegemoet.

Het bijzondere in dit coaching traject vond ik wel de fijne manier van aanpak. Geen oordelen, niet terug kijken, niet het over de ander hebben, maar het focussen op de toekomst en op jezelf. Je hebt me veel inzichten gegeven en me sterker gemaakt.

En dat allemaal in een setting die veilig en warm aanvoelde.

Dankjewel hiervoor…

Liefs Jacky, 57 jaar