Ik heb mijn pijn verwerkt door er aandacht aan te geven vanuit mijn Innerlijke Volwassene

Voordat ik aan het traject begon bij Fiona kwam ik net uit een relatie waar steeds meer puzzelstukjes op z’n plaats vielen. De relatie stond in het teken van aantrekken en afstoten.

Als ik daar op wees ging het steeds weer even goed, maar het patroon kwam ook weer terug en begon steeds verdergaande vormen aan te nemen. In de relatie begon ik mij steeds minder om mijn gemak te voelen. Ik kon het gedrag van mijn partner niet bevatten, maar vond het ook lastig om dit te benoemen omdat ze er wel therapie voor volgde en eraan leek te werken. Uiteindelijk had ik een wake-up call nodig om de relatie te beëindigen, omdat deze gewoon niet goed voor mij was.

Na het beëindigen kwam het besef dat de dynamiek nog veel dieper ging en kwam er veel verdriet en pijn naar boven. Zo’n relatie wilde ik niet nog een keer en dat was mijn reden om na de Soul Challenge bij Fiona aan te kloppen.

Tijdens het traject heb ik stil gestaan bij het verwerken van de pijn en waar ik die voelde in mijn lichaam. Fiona heeft mij geholpen om die pijn te verwerken, door deze er te laten zijn en er aandacht aan te geven vanuit mijn Innerlijke Volwassene. Iedere keer kwamen er weer nieuwe emoties vrij. Door er met aandacht naartoe te gaan heb ik deze emoties weten te verzachten. Laagje voor laagje, net als het pellen van een ui.

Daarnaast hebben we ook naar mijn patronen gekeken en hoe ik hiermee in de toekomst om mag gaan. Daarbij realiseerde ik mij dat ik in de relatie steeds meer van mijn gevoel werd afgesneden door het pingpong effect van aantrekken en afstoten. Mijn gevoel en mijn intuïtie zijn gelukkig weer terug en ik voel nu beter waar mijn grenzen liggen.

Toen ik weer bij mijn gevoel terug was, hebben we gekeken naar mijn behoeften, verlangens en grenzen in een relatie en welke gevoelens deze in me oproepen. Dit bracht mij nog dichter bij mezelf en in mijn volgende relatie neem ik ook meer tijd om dit te doorvoelen vanuit mijn Innerlijke Volwassene.

Fiona weet goed de vinger op de juiste plek te leggen, je uit te dagen en je te begeleiden met het omgaan van je gevoelens vanuit je Innerlijke Volwassene. Ik heb veel van de sessies bij Fiona in de praktijk gevolgd, in een huiselijke en warme sfeer.

Kom of zit je nog in een destructieve relatie of ontstaan er situaties die je niet kan verklaren waardoor je jezelf begint te verliezen, dan kan Fiona je weer helpen om terug bij de liefde voor jezelf te komen en vanuit je Innerlijke Volwassene te reageren op wat er in jou leeft.

Danny, 35 jaar